Which Avisynth to use with DGTools

Anything related to video and my tools that is not a support request.
gonca
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 601
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:12 pm

Re: Which Avisynth to use with DGTools

Post by gonca » Wed Apr 19, 2017 3:55 pm

Yes.
I believe BD_RB looks in SysWOW64 and queries avisynth.dll for a version number??
Avs+ doesn't have the right version number for acceptance by BD_RB, it wants original avisynth 2.58 and above
Its a very limited (niche) use thing so I can put up with it
Side note
Posted in BD_RB forum and asked jdobbs if he could make it so BD_RB works with avs+
Let us see what he says

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3973
Joined: Thu Sep 09, 2010 3:08 pm

Re: Which Avisynth to use with DGTools

Post by admin » Wed Apr 19, 2017 3:59 pm

Yes, I'll be interested in his reply. I have always thought of Avs+ as being in the category "2.6 and later".

gonca
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 601
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:12 pm

Re: Which Avisynth to use with DGTools

Post by gonca » Wed Apr 19, 2017 4:20 pm

2.6 is from mid 2015, so the + version would be later
Lets wait and see what the response is

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3973
Joined: Thu Sep 09, 2010 3:08 pm

Re: Which Avisynth to use with DGTools

Post by admin » Sat Apr 22, 2017 10:40 am

I didn't see your post in the BDRB forum. Can you link it?

Anyway, I have BDRB running fine with Avs+ 32-bit in SysWOW64. BDRB reports it as not recommended version but it goes ahead and runs fine.

gonca
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 601
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:12 pm

Re: Which Avisynth to use with DGTools

Post by gonca » Sat Apr 22, 2017 10:56 am

http://forum.???.org/showthread.php?t=174528
Are you using this version
AvisynthPlus-r2455-MT
I just get a refusal to load

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3973
Joined: Thu Sep 09, 2010 3:08 pm

Re: Which Avisynth to use with DGTools

Post by admin » Sat Apr 22, 2017 11:08 am

I used 2347. I'll try your version.

jdobbs obviously missed your question as it was kitchen-sinked with a question about my new filters. Can you post again and ask specifically about it? Mention 2347 works but not your version.

gonca
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 601
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:12 pm

Re: Which Avisynth to use with DGTools

Post by gonca » Sat Apr 22, 2017 11:44 am

Done
I'll try the version your using

I had to mention DGTools, they are good filters that don't bog down the cpu, hope you don't mind

gonca
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 601
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:12 pm

Re: Which Avisynth to use with DGTools

Post by gonca » Sat Apr 22, 2017 11:56 am

just tried version avs-r2347 and BD_RB says avisynth not installed
I'll check it out a little later on today

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3973
Joined: Thu Sep 09, 2010 3:08 pm

Re: Which Avisynth to use with DGTools

Post by admin » Sat Apr 22, 2017 12:03 pm

IMHO, you should have mentioned the version that wasn't working for you. But if 2347 isn't working also, then you must have some problem related to your system/install.

gonca
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 601
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:12 pm

Re: Which Avisynth to use with DGTools

Post by gonca » Sat Apr 22, 2017 12:07 pm

Might be the avs+ install options in the set up screen

Post Reply