Problem with SUP files

Support forum for DGDecNV
renols
Moose Approved
Posts: 96
Joined: Tue Feb 22, 2011 3:34 am

Re: Problem with SUP files

Post by renols » Thu Aug 20, 2020 5:43 am

Rocky wrote:
Thu Aug 20, 2020 5:27 am
That is indeed strange. I'll do some tests with disks that on hand and see if I can replicate that. I will also try to purchase the disk. Thank you for your report, renols.
No problem.

Just happy to help make the software even better and more sturdy to "weird" discs.

Seems like every time we believe that we have it in the bag, some disc appears that for some reason creates new issues :-)

renols

User avatar
Rocky
Moose Approved
Posts: 894
Joined: Fri Sep 06, 2019 12:57 pm

Re: Problem with SUP files

Post by Rocky » Thu Aug 20, 2020 8:57 am

Can you re-download and test build 38? I made a small change that may be relevant. Anyway, using the same disk I muxed with SUP alone, vid+DTS+SUP, and vid+AC3+SUP. All show 1:37 with this build now. I have mediainfo 20.03.

renols
Moose Approved
Posts: 96
Joined: Tue Feb 22, 2011 3:34 am

Re: Problem with SUP files

Post by renols » Thu Aug 20, 2020 10:28 am

Hi Rocky.

I can confirm that the 10 minute difference in General section is now gone, and all now show the saem as if I use the eac3to sup files.

Were there something weird with the sup files on this specific disc?

renols

User avatar
Rocky
Moose Approved
Posts: 894
Joined: Fri Sep 06, 2019 12:57 pm

Re: Problem with SUP files

Post by Rocky » Thu Aug 20, 2020 11:07 am

Thank you for the testing and happy to hear things are OK.

The disk while a bit strange is not illegal. It's a bit complex to describe and I am not done with it quite yet as I want to understand why my timings are a little off from EAC3TO (few milliseconds and inconsequential). When I have it fully understood I'll expound. I am thinking that EAC3TO is offsetting the times by the IN_time while I offset by the first video PTS that I see. Things are fine either way so far. More later...

Post Reply