[SOLVED] DGDenoise needs YV12 input

Support forum for DGDecNV
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3844
Joined: Thu Sep 09, 2010 3:08 pm

Re: [SOLVED] DGDenoise needs YV12 input

Post by admin » Thu Mar 15, 2018 4:52 pm

gonca wrote:
Thu Mar 15, 2018 4:05 pm
Just got home from work. Give me a few minutes and I will test
Thanks, take your time. Have dinner and a Scotch.

gonca
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 556
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:12 pm

Re: [SOLVED] DGDenoise needs YV12 input

Post by gonca » Thu Mar 15, 2018 5:14 pm

Just finished testing
Works just fine, both DGDenoise and DGSharpen
Once again well done
:bow: to the Grand Poobah of things GPU

gonca
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 556
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:12 pm

Re: [SOLVED] DGDenoise needs YV12 input

Post by gonca » Thu Mar 15, 2018 5:21 pm

I haven't encountered any need for DGTelecide, DGDecimate or the bobbers in UHD disks, but I don't do caps so I will politely step back and allow others, Hydra3333 and tormento, voice their yay or nay :scratch:

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3844
Joined: Thu Sep 09, 2010 3:08 pm

Re: [SOLVED] DGDenoise needs YV12 input

Post by admin » Thu Mar 15, 2018 7:52 pm

Great, thanks for your testing.

gonca
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 556
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:12 pm

Re: [SOLVED] DGDenoise needs YV12 input

Post by gonca » Fri Mar 16, 2018 3:22 pm

Thanks for the new version

User avatar
tormento
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 158
Joined: Mon Sep 20, 2010 2:18 pm

Re: [SOLVED] DGDenoise needs YV12 input

Post by tormento » Sat Mar 17, 2018 6:38 am

gonca wrote:
Thu Mar 15, 2018 5:21 pm
I haven't encountered any need for DGTelecide, DGDecimate or the bobbers in UHD disks, but I don't do caps so I will politely step back and allow others, Hydra3333 and tormento, voice their yay or nay :scratch:
I have really tiny experience with UHD, as I don't own a 4k TV and my trials are just experiments to have better quality sources to encode (h265 vs h264).
AFAIK all UHD I have seen are from digital source and I hope future remastered releases of 4k film scan won't be mistreated as we saw with early DVD and BD. Thus, I don't see so much need for that.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3844
Joined: Thu Sep 09, 2010 3:08 pm

Re: [SOLVED] DGDenoise needs YV12 input

Post by admin » Sat Mar 17, 2018 7:25 am

Agreed. It would be fairly easy to do it if the need ever arises, but nobody likes doing things for nothing. Let's keep an eye on it.

User avatar
hydra3333
Distinguished Aussie Member
Distinguished Aussie Member
Posts: 115
Joined: Wed Oct 06, 2010 3:34 am
Contact:

Re: [SOLVED] DGDenoise needs YV12 input

Post by hydra3333 » Tue Mar 20, 2018 3:05 am

Sorry, things are a tad busy for me at the moment. Nice work.

Post Reply