DGindexNV generating logs in the cmd mode

Support forum for DGDecNV
Post Reply
User avatar
DJATOM
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 53
Joined: Fri Oct 16, 2015 6:14 pm

DGindexNV generating logs in the cmd mode

Post by DJATOM » Sat May 11, 2019 12:40 pm

I think it might be a bug, since I set Enable_Info_Log=0 and it's ignored when I'm making indexes in cmd.
I'm on slipstream 175 right now.
RTX 2070 | Ryzen R9 3900X (no OC) | 32 GB RAM

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 4382
Joined: Thu Sep 09, 2010 3:08 pm

Re: DGindexNV generating logs in the cmd mode

Post by admin » Sat May 11, 2019 12:53 pm

It's not a bug because it is explicitly coded that way. I can't remember why. :( Somebody probably asked for it at some point, possibly so third-party apps don't have to edit the INI to be sure of having a log. Is it a big problem for you?

User avatar
DJATOM
Distinguished Member
Distinguished Member
Posts: 53
Joined: Fri Oct 16, 2015 6:14 pm

Re: DGindexNV generating logs in the cmd mode

Post by DJATOM » Sat May 11, 2019 1:05 pm

I just have to sort by extension and delete a bunch of logs, that's the most annoying part. If it's intended behaviour — okay, I'll add explicit del command to clean it up.
RTX 2070 | Ryzen R9 3900X (no OC) | 32 GB RAM

Post Reply