[RESOLVED] Potential issue with audio demuxing from VOBs

Support forum for DGDecNV
User avatar
Rocky
Moose Approved
Posts: 896
Joined: Fri Sep 06, 2019 12:57 pm

Re: [RESOLVED] Potential issue with audio demuxing from VOBs

Post by Rocky » Mon Dec 23, 2019 2:01 pm

I have a fix that I think is correct but I need your ffmpeg version and command line to test it as you are doing. Thank you.

I'm getting binary same results for demuxing as EAC3TO but I want to test with ffmpeg also.

User avatar
Rocky
Moose Approved
Posts: 896
Joined: Fri Sep 06, 2019 12:57 pm

Re: [RESOLVED] Potential issue with audio demuxing from VOBs

Post by Rocky » Mon Dec 23, 2019 2:24 pm

Oh heck, I'll just let you test it. :salute:

http://rationalqm.us/misc/DGIndexNV_Xunkar.exe

Xunkar
Moose Approved
Posts: 36
Joined: Sun Aug 18, 2019 5:17 am

Re: [RESOLVED] Potential issue with audio demuxing from VOBs

Post by Xunkar » Tue Dec 24, 2019 8:04 am

Everything seems fine, but I had to recreate the cut VOB with PGCDemux as it was no longer on my hard drive, and to my surprise I was unable to recreate the original issue. :shock: I'll keep working on my encodes anyway and will update you in a couple days.

I suggest you try with the cut VOB you have. With 'ffmpeg -i track.ac3' alone you should already see the errors I posted, but you can try a full encode with 'ffmpeg -i track.ac3 -c:a pcm_s32le -f wav output.wav'. In my tests the resulting audio track could not be synced to the video due to the errors (as if it was running slower than the original).

User avatar
Rocky
Moose Approved
Posts: 896
Joined: Fri Sep 06, 2019 12:57 pm

Re: [RESOLVED] Potential issue with audio demuxing from VOBs

Post by Rocky » Tue Dec 24, 2019 9:12 am

Everything is fine with ffmpeg and the fixed DGIndexNV now. I will make a slipstream today.

UPDATE: Fixed in slipstream 198.

Post Reply